PLANit Sweden AB
English Svenska Soumi
Internet

Resenärsbeställning
Resenärsbeställningen är resenärens egen beställningsbild som nås via Internet. Efter inloggning presenteras samtliga aktuella resor och man kan enkelt beställa eller avbeställa egna resor

Operatörsbeställning
Är ett enkelt sätt att hantera beställningsmottagning på distans. Platser med högt resande som sjukhus, behandlingshem, bibliotek m fl kan även bli ”beställningscentraler” och hjälpa sina kunder att beställa resor.
Operatören kan se vilka resor som resenären har de närmaste 14 dagarna och ta bort, ändra, kopiera, skapa returresa och beställa nya resor. Även fasta resor kan hanteras.

Sjukresebeställning, returresa
Detta är en särskild operatörsbeställning, framtagen för att enkelt kunna erbjuda sjukresenärer en beviljad hemresa, och tillåter enbart inlägg av returresor. Returresorna måste läggas in till samma dag som framresan.

Användarportal
Användarportalen via Internet erbjuder en gemensam inloggning till flera olika system. Detta innebär ett enkelt sätt att nå olika system eller delar av system för användare som inte normalt har anslutning till systemet.
Till exempel kan entreprenörer (förare) använda portalen för att få information om aktuell trafik t ex att se sina körpass och de resor som finns upplagda för åkeriet de närmaste dagarna.
Utifrån den behörighet man har kan man arbeta med: Operatörsbeställning, WebSolen, (hantering av kund- och kundtillstånd) och Entreprenörsportal.PLANit Sweden AB

Gruvgatan 6, SE-421 30 Västra Frölunda, Sweden
E-mail: info (at) planit.se
Telefon: +46 (0)31-709 32 80, Fax: +46 (0)31-709 01 32

Certifikat ISO 9001 Certifikat ISO 14001
Göteborgs webbyrå Mild Media
Cookies